Virka läskigt söta figurer

För några månader sedan recenserade jag Virka amigurumi. Nu har det kommit en till bok på samma tema. Virka läskigt söta figurer är skriven av Christen Haden och utgiven på Bonnier Carlsen. Boken innehåller mer än 20 olika virkbeskrivningar till små, söta figurer. Det är allt ifrån vampyrer, robotar och riddare till dödligt förälskade brudpar. Oavsett om man är nybörjare eller duktig på att virka lär man hitta sina favoritmönster här. Mönstren är lätta att förstå sig på, de presenteras steg för steg med tydliga bilder och med angiven svårighetsgrad.

2 thoughts on “Virka läskigt söta figurer

  1. Jag hittade den där boken på mitt skolbibliotek, jag själv är väldigt dålig på att virka (jag stickar hellre) men jag tipsade en kompis om den. För nån vecka sen fyllde jag år och vad fick jag i födelsedagspresent av henne? Skelett bröllopsparet!! Otroligt söta och väldigt roligt att få!!

Comments are closed.