Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Böcker att byta

Bloggen Lilla O tog initiativ till ett bokbyte. Vem som helst kan vara med, så länge man har en blogg där man kan lägga upp en lista på minst tio böcker man vill byta bort. Läs mer om bokbytet och om vilka bloggar som är med på Lilla O:s blogg.

Här kommer min lista på böcker jag vill bli av med. Är du intresserad av någon av böckerna så maila mig på barnboksbloggen@hotmail.com. Den som mailar snabbast får boken. Kravet för att du ska få en bok av mig är att du själv deltar i bokbytet genom att lägga upp en lista på din egen blogg. Jag står för frakten. Jag länkar till mina recensioner av böckerna. I de fall jag inte har recenserat böckerna länkar jag istället till beskrivning av boken på Adlibris.

* Saker som aldrig händer – Johanna Lindbäck. Ungdomsbok, kartonnage, läst en gång.

* Listan – E. Lockhart. Ungdomsbok, kartonnage, läst en gång.

* Stängt pga hälsosjäl – Ingela Klingspor. Inbunden bok som aldrig är läst.

* Live to win, låtarna som skrev mitt liv – Andreas Carlsson. Pocket, läst en gång.

* Jösta och Johan  – Anette Skåhlberg och Katarina Dahlquist. Bilderbok, oläst.

* Känns det fint att finnas en dag till – Lena Sundström. Storpocket i mycket fint skick, endast bläddrad i.

* Mirakelmannen – Jonas Moström. Inbunden bok som är läst en gång.

* Bläck, äntligen kan jag skriva, en studie av kvinnors dagböcker från 1800-talet – Christina Sjöblad. Inbunden, oläst.

* Saker jag inte förstår och personer jag inte gillar – Lena Sundström. Pocket, läst en gång.

* Och allt är förvridet – Emma Ångström. Inbunden, oläst.

4 kommentarer till Böcker att byta