Böcker att byta

Bloggen Lilla O tog initiativ till ett bokbyte. Vem som helst kan vara med, så länge man har en blogg där man kan lägga upp en lista på minst tio böcker man vill byta bort. Läs mer om bokbytet och om vilka bloggar som är med på Lilla O:s blogg.

Här kommer min lista på böcker jag vill bli av med. Är du intresserad av någon av böckerna så maila mig på barnboksbloggen@hotmail.com. Den som mailar snabbast får boken. Kravet för att du ska få en bok av mig är att du själv deltar i bokbytet genom att lägga upp en lista på din egen blogg. Jag står för frakten. Jag länkar till mina recensioner av böckerna. I de fall jag inte har recenserat böckerna länkar jag istället till beskrivning av boken på Adlibris.

* Saker som aldrig händer – Johanna Lindbäck. Ungdomsbok, kartonnage, läst en gång.

* Listan – E. Lockhart. Ungdomsbok, kartonnage, läst en gång.

* Stängt pga hälsosjäl – Ingela Klingspor. Inbunden bok som aldrig är läst.

* Live to win, låtarna som skrev mitt liv – Andreas Carlsson. Pocket, läst en gång.

* Jösta och Johan  – Anette Skåhlberg och Katarina Dahlquist. Bilderbok, oläst.

* Känns det fint att finnas en dag till – Lena Sundström. Storpocket i mycket fint skick, endast bläddrad i.

* Mirakelmannen – Jonas Moström. Inbunden bok som är läst en gång.

* Bläck, äntligen kan jag skriva, en studie av kvinnors dagböcker från 1800-talet – Christina Sjöblad. Inbunden, oläst.

* Saker jag inte förstår och personer jag inte gillar – Lena Sundström. Pocket, läst en gång.

* Och allt är förvridet – Emma Ångström. Inbunden, oläst.

4 thoughts on “Böcker att byta

Comments are closed.