Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

november 2019
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Alla mina saker

Registerpekbok-Alla-mina-saker_4z1xmuAlla mina saker är en pekbok med olika flikar från Kärnan. Boken innehåller många vanliga ord och bilder indelade i olika teman. På en sida hittar vi exempelvis olika kläder. Då finns en stor bild på ett barn ”Jag klär på mig” och intill hittar vi till exempel klänning, kofta, skor och strumpor. På en annan sida hittar vi allt som behövs inför sovstunden. Ett barn säger ”Det är dags att sova” och intill finns bilder på bland annat säng, pyjamas, nallebjörn, bok och kudde.

Boken är färgglad och bilderna är riktiga foton, vilket gör att igenkänningsfaktorn är stor. Att det finns ett antal bilder på barn i boken är också ett plus eftersom de flesta barn tycker om att titta på andra barn. De olika flikarna gör också att det blir enklare att bläddra i boken för de små barnen. Boken är i ett stort format, med hårda kartongsidor och rundade hörn.