Bakning och matlagning

Förutom böcker och skrivande så är ett av mina absolut största intressen bakning och matlagning. Ett bra tag har jag känt att jag skulle vilja skriva mer om framförallt bakning på bloggen, och dela med mig av mina favoritrecept, men jag har inte riktigt kommit mig för tidigare. Men nu lägger jag in en kategori som heter Recept och framöver hoppas jag att den kommer att fyllas av mina favoritrecept. Jag planerar också att vara med i en utmaning som finns bland bakbloggar och som heter Månadens sötsak. Det handlar om att man ska baka valfritt bakverk på ett visst tema. Denna månad är temat bakminnen och jag tänkte lägga ut mitt bidrag i utmaningen inom kort. Hoppas ni tycker om min nya kategori på bloggen. Finns det fler som tycker om bakning och matlagning bland mina bokbloggsvänner tro?