Bara för dig på lågstadiet och mellanstadiet

bara-for-dig-pa-lagstadiet-12-berattelser    bara-for-dig-pa-mellanstadiet-12-berattelser

Bara för dig på lågstadiet och Bara för dig på mellanstadiet innehåller 12 berättelser vardera, anpassade för respektive målgrupp. Det handlar om skolan, om familjen, om kompisarna man har eller inte har. Det är roligt, spännande, pinsamt, pirrigt, skrämmande och sorgligt. Precis som livet på lågstadiet respektive mellanstadiet.

Bara för dig på lågstadiet har tolv illustrerade berättelser av Emma Adbåge, Lisa Bjärbo, Jonna Björnstjerna, Sofia Falkenhem, Pelle Forshed, Lotta Geffenblad, Kristian Hallberg, Amanda Hellberg, Jenny Jägerfeld, Janina Kastevik, Mårten Melin, Jeanette Milde, Caroline Röstlund, Lena Sjöberg, Siri Spont, Johan Unenge och Helena Willis.

Bara för dig på mellanstadiet har tolv berättelser av Katarina von Bredow, Pscar Danielson, Niklas Frykholm, Kerstin Lundberg Hahn, Cilla Jackert, Pamela Jaskoviak, Osmond Karim, Cilla Naumann, Kristina Ohlsson, Johan Theorin, David Wiberg och Rebecka Åhlund.

De medverkande författarna och illustratörerna är alltså välkända och det här är riktigt bra berättelser! Jag kan bara tänka mig vilken guldgruva detta är för alla som jobbar med barn. Korta, välskrivna berättelser som lockar till vidare läsning och som dessutom tar upp alla de ämnen som är så viktiga för barn i dessa åldrar. Det finns hur mycket som helst att jobba med i dessa böcker!

Bara för dig i lågstadiet och Bara för dig i mellanstadiet är utgivna av Rabén & Sjögren och de finns bland annat att köpa på Adlibris (här och här) och på Bokus (här och här).