Barnboksfemman – vecka 7

Barnboksfemman fungerar så att jag varje vecka presenterar ett tema , t ex sorg eller kärlek, och sedan är tanken att du ska skriva om fem barn- eller ungdomsböcker som du förknippar med detta tema. Skriv så lite eller mycket du vill om varje bok (men självklart är det alltid intressant att få läsa någon liten motivering till varför du valde just dessa titlar). Skulle du inte komma på precis fem titlar får du såklart skriva de du kommer på.

Igår var det sex månader sedan min pappa dog plötsligt och oväntat och för tre veckor sedan var det sex månader sedan min mamma dog, lika plötsligt och oväntat. Jag förlorade alltså båda mina föräldrar med tre veckors mellanrum och detta hände dessutom när jag var höggravid med minsta dottern. I denna veckas barnboksfemma vill jag därför att ni listar böcker som handlar om en mormor, morfar, farmor eller farfar. 

One thought on “Barnboksfemman – vecka 7

Comments are closed.