Bed & breakfast för lata brudpar

Bed & Breakfast för lata brudparFrida Gråsjös senaste feelgoodroman Bed & breakfast för lata brudpar handlar om Beatrice Blom som är jurist och som alltid gjort vad som förväntas av henne. Hennes klädsel är strikt och hon sköter sitt jobb oklanderligt. Allt borde vara perfekt, men något skaver. Hon motar bort den känslan med tröstshopping och drömmar om kärlek och bröllop, samtidigt som hon blir allt mer avundsjuk på tvillingsystern Cilla som alltid gått sin egen väg.

På väg hem efter ännu en misslyckad dejt ser Bea en av domstolens domare träffa en känd kriminell gängledare på en mörk bakgård. Hon nämner det för en kollega och strax efter blir hon själv föremål för illvilliga anklagelser och tvingas ta en paus från arbetet på domstolen.

Under sin paus börjar Bea jobba som trädgårdsmästare på Bodins Bed & Breakfast och bestämmer sig för att bli vigselförrättare. I denna nya vardag börjar hon så sakteliga omvärdera vad som egentligen är viktigt och vad hon innerst inne vill med sitt liv. Och klappar inte hjärtat lite extra hårt för bröllopsfotografen Markus, trots att han är helt olik hennes vanliga dejter?

Bed & breakfast för lata brudpar är en härlig feelgood med massor av kärlek och en mysig sommarkänsla. Boken innehåller alla de klassiska feelgoodingredienserna samtidigt som det kryddas med blommor, bröllop och landsbygdsromantik. Frida Gråsjö har ett rappt språk som flyter på bra och gör det svårt att sluta läsa. Bäst av allt är att detta är första delen i en ny serie, Rosnäs-serien, som planeras bestå av fyra böcker, så vi kommer ha möjlighet att få ta del av Beas värld och liv i ännu fler böcker. Ser så fram emot att läsa mer om Bea, Cilla, Markus och Bodins Bed & Breakfast.

One thought on “Bed & breakfast för lata brudpar

Comments are closed.