Bokbloggsjerka 19 – 22 december

Även veckans fråga i Bokbloggsjerkan kommer från Mia.

Snart är det jul och lite välbehövlig vila. Hur ser julen ut? Vad ska ni läsa?

Senaste tiden har det varit mycket jobb- och skollitteratur och annan ”måste-läsning”. Därför vill jag läsa något helt för min egen skull nu under ledigheten. Vi ska åka bort över julhelgen och till den resan packar jag ner tre böcker: Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild av Terese Alvén, Morsarvet av Christina Granbom och Lita på Dunder av Inger Frimansson. Funderar på om Jordstorm av Mons Kallentoft ska få följa med också, men med tre små barn och släkten på besök vet jag inte om det verkligen blir så mycket lästid. Den sparar jag nog tills jag kommer hem igen.

 

10 thoughts on “Bokbloggsjerka 19 – 22 december

Comments are closed.