Buzzador: Eucerin In-Shower Body Lotion

Tack vare Buzzador har jag fått chansen att testa Eucerin In-Shower Body Lotion. Det är en ny typ av bodylotion som återfuktar huden medan man duschar. Den fungerar alltså på samma sätt som balsam, fast för huden. Man duschar som vanligt, med duschkräm, och sköljer av den. Därefter applicerar man In-Shower Body Lotion och sköljer av igen. När man är klar med det så torkar man sig och klär på sig som vanligt.

Fördelen med In-Shower Body Lotion är att det är tidsbesparande. Som småbarnsmamma är det inte alltid jag tar mig tid att smörja in mig efter duschen eftersom det dels tar tid med själva insmörjningen och dels tar tid innan den har torkat så man kan klä på sig. Med In-Shower Body Lotion spar man in en hel del tid. Därför tänker jag också att det skulle vara smidigt att använda denna till exempel på gymmet eller när man är på resa. Den är mild, doftfri och passar därför även känslig hud, och det är också ett stort plus.

Nackdelen med In-Shower Body Lotion är att den inte återfuktar lika bra som en vanlig body lotion gör. För en torris som mig är den helt enkelt inte tillräcklig. Jag känner mig mer återfuktad än när jag har duschat och struntat i att smörja in mig, men jag blir inte lika återfuktad som med min vanliga bodylotion.

För mig blir In-Shower Body Lotion därför ingen ersättning till min vanliga bodylotion, däremot tror jag att den kommer att bli ett bra komplement. Just för de tillfällen då man har tidsbrist, vid stressiga mornar när barnen ska på dagis och skola och jag ska på skola eller jobb, efter träning eller på resa.

Att vara med i Buzzador är roligt eftersom man får testa på nya saker och även ge chansen till fler personer i ens omgivning att testa produkterna. Jag hade nog inte själv köpt In-Shower Body Lotion och jag kanske inte ens hade märkt att en sådan här produkt hade kommit om jag inte hade varit med i Buzzador. Därför är jag glad att jag har fått chansen att testa Eucerin In-Shower Body Lotion.