Canvastavlor från Canvasfabriken

Vid min dagliga genomgång av bloggar läste jag att Carolina1979 funderat på det här med canvastavlor och tipsade då om Canvasfabriken. Just nu är jag inne i en period då jag rensar här hemma för att bli av med sådant som vi aldriganvänder och i samband med detta ska vi möblera om och säkert också köpa en del nytt och fräscht till hemmet. Detta med lägenheten är vårt sommarprojekt och det känns både roligt och spännande att få förnya hemma.

Något som både sambon och jag har diskuterat om är att byta ut en del av våra tavlor som hänger på väggarna. Jag har bland annat tre tavlor som hängt med mig sedan jag bodde i Västerås år 2000. De har följt med i 7 flyttar under dessa 11 år och vi börjar tröttna på dem. Sedan har jag en del tygtavlor också som har hängt med ett bra tag. Något nytt och roligt att hänga upp på väggarna vore alltså inte helt fel! Något som knappt finns här hemma på väggarna just nu är foton. Vi tar en hel del foton, men är dåliga på att göra något av dem efteråt. Canvastavlor utifrån våra egna foton vore kanske något för oss.

I sommar ska vi troligen till Norge och där kanske vi kan ta några vackra foton som vi sedan kan beställa som canvastavlor. Personligt och snyggt! Canvasfabriken verkar vara ett bra ställe att beställa ifrån med snabba leveranstider, bra service och mycket att välja bland. Just nu har de dessutom gratis frakt! Canvasfabriken är definitivt en sajt jag ska lägga bland mina favoriter inför en kommande beställning efter sommaren. Någon som beställt därifrån?