En liten gyllene bok

    

En liten gyllene bok är en serie med barnklassiker från Bonnier Carlsen. Där finns många tidlösa böcker som föräldrar och mor- och farföräldrar säkert känner igen från sin egen barndom. Nu finns de återigen att läsa för barnen och dessutom i ett klassiskt originalutseende med den karaktäristiska gyllene ryggen. Två av böckerna i serien är Nalle Puhs bok och På picknick i fablernas värld, men det finns också många fler böcker att välja bland i serien. Väldigt fina högläsningsböcker och perfekta presenter till barn i förskoleåldern.

På picknick i fablernas värld

Redan på 1970-talet sändes kultprogrammet I fablernas värld på teve med Jakob Uggla, Fröken Stolt och alla de andra djuren. I den här boken som baseras på teveserien ska djuren i skogen gå på picknick. Med Fröken Stork i täten ger de sig iväg med fullpackade matsäckar, men snart har de gått vilse. Vad ska de göra?

Nalle Puhs bok

Nalle Puh är en av barnboksvärldens mest älskade figurer. I denna bok får vi ta del av två berättelser om honom och hans vänner. I boken får vi lära känna Nalle Puh och hans härliga hem Sjumilaskogen där han och hans vänner bor. Vi får också veta allt om björnen, som varför han heter just Nalle Puh.