Första boken om mig

Ni som har läst mina tidigare recensioner vet att jag älskar Catarina Kruusvals böcker och illustrationer. Första boken om mig (Rabén&Sjögren) är en fylla-i-bok för barnet första år, illustrerad och skriven av Catarina.

Här finns gott om plats för egna fotografier. Samt plats för att anteckna allt det viktiga som händer det första året i ett barns liv. Allt det som aldrig kommer igen. Första stegen, första tanden, första ordet, första julen, första sommaren, det är bara att anteckna. Det finns även gott om plats för att skriva om tiden i magen, förlossningen, BB-tiden, längd- och viktkurva samt övrig utveckling.

Jag har tre barn som alla har varsin liknande bok som jag fyllt i. Varje gång har det varit lika svårt att välja bok. Den här boken har verkligen lyckats fånga allt det viktiga jag tycker att man som förälder vill anteckna och minnas. Dessutom är den fylld med Catarinas alltid så ljuvliga illustrationer. Hade den här boken funnits när jag skulle välja bok till någon av mina barn, hade jag helt klart valt den!

One thought on “Första boken om mig

  1. Jag funderar på den här boken och en annan som heter ”mina första år”. Vet du något om den? Om man ska jämföra dom mot varandra?

Comments are closed.