Gåtan Felicia Hill

En ny tjej kommer till skolan, Felicia Hill. Adrian lockas av hennes stora röda hår och hennes vackra gröna ögon. Han fascineras av henne och han tycker till och med att hennes namn låter spännande. Men det är inte nog med det, ju mer han lär känna henne, desto mer ökar mystiken kring henne. Så plötsligt försvinner hon spårlöst och då dras Adrian in i hennes komplicerade liv, där såväl hemligheter som en kriminell härva så småningom nystas upp.

Gåtan Felicia Hill kallas för en modern spänningsdeckare i storstadsmiljö för tonåringar och det var det jag fastnade för när jag valde att läsa den. Men jag fastnade inte riktigt i boken. Dock är den väldigt lättläst, så jag läste ändå ut den, men det är ingen bok som lever kvar hos mig direkt. Boken är skriven av Elsie Petrén och utgiven av B Wahlströms.