Harry Potter – magisk stickning

Magisk stickning : från filmerna om Harry Potter : den officiella boken med stickbeskrivningarHarry Potter – magisk stickning – är den officiella boken med stickbeskrivningar som alla är inspirerade av Harry Potters magiska värld. Här finns totalt 28 stickbeskrivningar på allt från kläder till gosedjur och inredningsdetaljer. Vad sägs om att kunna sticka till exempel Hedwig, den trehövdade hunden Fluffy, elevhemshalsdukar, elevhemskofta, quidditchsockor, vantar med gyllene kvicken, hippogrifftröja, Sorteringshattens mobil, Dödsrelikernas spetsstickade sjal med pärlor eller Fenixordens spetsstickade pläd?!

Stickbeskrivningarna innehåller tekniker i olika svårighetsgrad. De är pedagogiska, informativa och innehåller all information man behöver för att skapa alla dessa alster i hemmets lugna vrå.

Boken innehåller inte bara stickbeskrivningarna, utan är också fylld av magiska fakta, kända citat, stillbilder från inspelningarna samt teckningar och skisser inspirerade av trollkarlsvärlden. En perfekt bok för alla Harry Potter-fans, för alla handarbetsfantaster och för de som vill skapa egna unika Harry Potter-alster att behålla eller ge bort. Själv har jag nog aldrig önskat att jag kunde sticka så mycket som nu. Kanske dags att lära sig?

Harry Potter – magisk stickning är utgiven av Rabén & Sjögren. Den finns att låna på biblioteket eller att köpa på Adlibris eller på Bokus.

One thought on “Harry Potter – magisk stickning

Comments are closed.