Helgfrågan – Vecka 13

Mia undrar detta i Helgfrågan denna vecka:

Har du någon form av läsplanering?

Är det viktigt med en planering?
Jag håller nog med Mia själv där faktiskt. Jag gör både månads- och veckoplaneringar. Dels för att jag ska ha lite koll på bloggens månadstema och vilka recensioner jag vill hinna med. Dels också för att jag måste kunna prioritera läsningen till skolan också. Jag är föräldraledig med mitt fjärde barn just nu och lästiden är inte direkt stor, så det gäller ofta att prioritera rätt. Däremot kan jag ju säga att mina planeringar sällan håller. Men tanken är ju god i alla fall.

9 thoughts on “Helgfrågan – Vecka 13

  1. Jag älskar att göra upp planer, på något sätt är det halva nöjet. Ungefär som när man planerar en resa 🙂

  2. Ja, eftersom du är så ambitiös med månadstema på bloggen och så kursläsning på det så förstår jag att det behövs planering.

  3. Planering underlättar på många sätt och ibland går det inte utan att planera. Och det kan ju vara kul att planera också. Det skulle inte funka om jag inte planerade jobbläsning och bokcirkelläsning och i stort sätt allt annat som ska göras på jobbet. 😉

Comments are closed.