Julklappspåse

Idag kom min julklappspåse från Malin! Den var fullspäckad med spännande saker. Ett par härliga vinröda duntofflor. Precis rätt storlek och precis i perfekt timing eftersom vi nyss har flyttat in i en ny lägenhet där det är ganska kallt på golven. En liten låda med tre mörka chokladtryfflar kan nog tillfredsställa kvällens godissug när jag ska sitta långt in på natten med lite uppgifter till litteraturvetenskapskursen som jag pluggar just nu. Eftersom jag bara kan plugga när dottern sover så blir det ofta sena nätter och då krävs något gott för att orka hålla mig vaken 🙂

I paketet fanns även en påse Glöggthé, något jag aldrig smakat, men som jag hört andra tycka om. Det fanns med ett sött litet bokmärke, jag har några liknande själv sedan tidigare, men eftersom jag alltid har flera böcker på gång samtidigt så räcker aldrig mina bokmärken till, så det var bra att få ett extra. Jag viker nämligen aldrig hundöron.

Tre böcker fanns det med, samtliga i pocket. Jag har inte läst någon av dem tidigare, så det kändes bra att slippa få dubbletter. En av böckerna heter Erfarenhetslexikon av Kjell Eriksson och Ola Karlsson, en bok fylld av bra och dåliga erfarenheter som författarna fått genom sina liv. Jag har bläddrat i den och den verkar rolig. Den andra boken heter Överlevare mot alla odds skriven av Barbara Biggs. Det är en självbiografi som verkar handla om en tjej som levt ett hårt liv. Jag tycker om självbiografier och det här verkar vara en bok som jag kommer att tycka om. Den tredje boken är Bodil Malmstens Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig. Jag har naturligtvis hört mycket om Bodil Malmsten men aldrig läst något från henne. Det ska bli en spännande bekantskap.

Sammanfattningsvis så var min julklappspåse välfylld, varierande och träffande. Jag tyckte om allt och det ska bli spännande att läsa böckerna senare.