Sticka till babyn

978-91-27-08834-4.jpgNina Sagulin driver stickbutiken Nysta i Stockholm. Hon har också skrivit ett par stickböcker, som den här nyutkomna boken, Sticka till babyn.

Boken innehåller ett trettiotal klädesplagg och accessoarer som passar barn och bebisar. Storlekarna går från nyfödd och upp till fyra års ålder. Boken vänder sig både till nybörjare och de som är duktiga på att sticka. Om man behöver lite repetition på sina stickkunskaper så finns ett avsnitt med tydliga instruktionsbilder på stickningens grunder längst bak i boken. Det finns både lätta, snabbstickade accessoarer och svåra, mer tidskrävande kläder.  Många av plaggen är basplagg som gör att de känns tidlösa, men mönstren känns ändå moderna och snygga.  En riktigt bra bok för alla som vill börja sticka bebiskläder oavsett om det är som present eller till sitt eget barn.

Bokinformation:
Titel: Sticka till babyn
Författare: Nina Sagulin
Förlag: Natur och Kultur
Övrig info: En bok full med stickbeskrivningar och inspirerande foton för alla som vill sticka snygga och moderna bebis- och barnkläder samt accessoarer, i storlekar från nyfödd till fyra år.