Lappglädje 30 fina projekt i lappteknik

Lappglädje 30 fina projekt i lappteknik (Ica Bokförlag) är en bok om lappsömnad. Skriven av Rie Norum och Hilde Aanerud Krohg. Den innehåller hela 30 olika projekt med lapptäcken, väskor, dukar och en sittpuff.

Här flödar kreativiteten. Och projekten är jätte fina. Boken börjar från grunden och tar upp material utrustning, tekniker och vägar till att lyckas med sina projekt. Flera av modellerna i boken hänvisar till målningar och andra inspirationskällor. Här blir det tydligt att man kan hämta inspiration överallt. Projekten är i olika svårighetsgrader och alla har tydliga steg för steg beskrivningar.

Den här boken är jätte fin. Rekommenderar den. Jag blir riktigt sugen på att börja sy. Och i min fantasi syr jag redan täcken till alla mina barn.

2 thoughts on “Lappglädje 30 fina projekt i lappteknik

  1. Då kanske du skulla ta och försöka vinna lite tyg så är det bara att sätta igång? Jag lottar ut stuvbitar nu 😉

  2. Jag håller på att sy ett lapptäcke till Lucifer. För hand så det tar tid, men det är jättekul. Jag har importerat nästan allt tyg jag har, det ger bättre priser och fina designertyger vilket verkar vara skvatt omöjligt att få tag på i Sverige, tyvärr.

Comments are closed.