Mina hem

Fyll-i-böcker för barnens första år har funnits i många år. Nyblivna föräldrar har fyllt i allt från barnets födelsevikt och längd till första stegen, första orden och första barnkalaset. På senare år har det också dykt upp andra fyll-i-böcker på marknaden. Det finns exempelvis olika böcker där far- och morföräldrar kan berätta om sig själva för barnbarnen, det finns också en bröllopsbok där man både kan planera och dokumentera sitt bröllop för att sedan ha kvar som minnesbok, eller varför inte en vinbok eller ölbok där man fyller i vilka viner respektive ölsorter man provat och vad man tyckte om dem. Självklart finns också traditionella ”mina vänner-böcker” för både barn och vuxna. Den som gillar att skriva, pyssla, dokumentera och fylla i har alltså många böcker att välja bland.

Den senaste fylla-i-boken i raden är Mina hem som är en bok skapad av Agnes Dunder och utgiven av Känguru bokförlag. Det är en fyll-i-bok för den som vill dokumentera sina hem, från första lyan till herrgården man bara drömmer om. Ett hem är inte bara fyra väggar – ett hem för också med sig känslor, minnen och fantastiska historier. Det har författaren tagit fasta på och skapat denna fyll-i-bok för alla som vill bevara minnena och historierna från sina hem. Det finns massor av frågor man kan besvara och det finns också plats för att komplettera med fotografier och planritningar ifall man vill det. I slutet finns skojiga topplistor och förstås avslutas boken med Mitt ålderdomshem! En rolig och annorlunda bok som dessutom gör sig bra som present till den som har allt! Ett plus för den riktigt snygga formgivningen i boken!

One thought on “Mina hem

  1. Hihi, låter faktiskt kul:-) Speciellt för mig som flyttat mycket. Kan man alltså fylla i från alla ställen man bott? Hur många hem finns det plats för?

Comments are closed.