Mitt badrumsskåp – hårvårdsprodukter del 5

Ja, nu har jag analyserat och recenserat samtliga hårvårdsprodukter i mitt badrumsskåp. Därför kommer nu en liten sammanfattning.

Jag hade hårvårdsprodukter från tre olika konventionella serier: Apoliva, Wackra och Neutral. Jag hade också produkter från två olika ekologiska serier, nämligen John Masters Organics och Zenz Therapy.

De konventionella produkterna är nu utrensade och kommer att ges bort till någon som vill ha dem. Jag kommer att använda upp produkterna från Zenz Therapy, men inte köpa nya. John Masters Organics produkter kommer troligen att vara ett stående inslag i mitt badrumsskåp.

Jag har också beställt hem Dermanord Hair & Body, som jag har testat en liten provförpackning av tidigare och tyckt om. Recension följer senare. Jag är också sugen att prova produkter ur Green Peoples No Scent serie, men de har tyvärr inga provförpackningar man kan beställa eller köpa, så jag avvaktar ett litet tag med tanke på ekonomin. Sedan vet jag inte om några fler doftfria och ekologiska hårvårdsprodukter att prova, men jag kanske stöter på några längre fram. Har ni läsare något förslag så får ni gärna tipsa. Jag har tidigare testat Urtekram och i+m freestyle, men de fungerade inte alls i mitt hår – håret blev torrt, livlöst och Svintoaktigt, så de testar jag inte igen. Näst på tur att skriva om blir hudvårdsprodukter!