Nya självläkande människan

nya-sjalvlakande-manniskanNya självläkande människan är skriven av Sanna Ehdin Anandala och det är en ny, omarbetad upplaga av hälsoklassikern Den självläkande människan som utkom 1999. Författaren och forskaren Sanna Ehdin Anandala var först med att sätta fokus på vår naturliga självläkning när boken kom ut för första gången. Sedan dess har boken sålts i över 400 000 ex i 10 länder. Nu kommer alltså boken i en efterlängtad nyutgåva. Den är omarbetad och uppdaterad med det senaste. Under 35 år har nu Sanna studerat och forskat, så boken är kompletterad med hennes erfarenheter under alla dessa år. Boken innehåller också nya forskningsrön.

I boken kan vi läsa om kosten och livsstilen som stärker hälsan, stimulerar både kroppen och sinnet och föryngrar kroppen. Det finns mycket läsvärt, men också konkreta tips och råd för den som vill bli en självläkande människa. I denna nya utgåva presenterar Sanna också Happy Heart-terapin som är ett helt nytt sätt att läkas inifrån och ut och lämna smärtan bakom sig.

Jag läste Den självläkande människan när den kom ut och det stämmer att det var en banbrytande bok på den tiden. En del saker tog man med en nypa salt, för det kändes främmande. Andra saker var det bara att nicka igenkännande åt. Nu har tiden kommit ikapp och vid läsningen av nyutgåvan så ter sig inte saker och ting särskilt främmande längre. Snarare känner jag mig inspirerad och peppad. Jag har läst de flesta böcker som Sanna har skrivit och det har blivit ett gäng böcker genom åren. Hon skriver medryckande och engagerat och det är inte svårt att förstå hur hennes böcker kan säljas i så många ex världen över. Den självläkande människan var en klassiker inom alternativ medicin och det var dags för en uppdaterad utgåva nu. Det känns helt rätt i tiden och boken är också fylld med det senaste, vilket gör boken fräsch och läsvärd även om man redan har läst den första utgåvan.