Nytt år – nya planer?

Det är nytt år och dags att reflektera över det nya året och framtiden. Jag brukar ofta skapa mål för det kommande året och inte minst olika läsmål eller utmaningar jag vill delta i. I år kommer jag dock bara delta i Barn- och ungdomsboksutmaningen 2022 på Facebook som jag skrivit om i ett separat inlägg.

Istället vill jag ta tillfället i akt och fråga dig vad du vill läsa om här på bloggen. Vad vill du ha mer av respektive mindre av? Vem är du som läser den här bloggen? Finns det något du saknar? Något jag borde ändra på? Något jag kan bli bättre på?

Det jag själv har funderat på är att sluta skriva om vuxenböcker för att istället helt och hållet fokusera på barnböcker? Eller kanske starta ett separat konto för vuxenböckerna? Och kanske också skriva fler kortare tips istället för längre recensioner så ni kan få ännu mer lästips? Jag har också funderat på om jag borde lägga ner lite mer tid på att ändra i kategorierna och etiketterna här på bloggen så det ska bli lättare att söka efter böcker inom ett speciellt tema. Kanske lite fler temainlägg?

Jag tar tacksamt emot alla tankar och funderingar som kan göra bloggen bättre och mer relevant för dig som läsare, för bloggen är faktiskt ingenting utan er läsare