Pocket & Prassel 3.0 – Första paketet

Första paketet i Pocket & Prassel anlände ju också idag. Det var innehållsrikt och genomtänkt. I paketet fanns en bok från min önskelista, Barskrapad av Barbara Ehrenreich, en bok jag länge velat läsa men inte kommit mig för. Nu när jag har den i min ägo lär det nog bli av snart. En chokladkaka, mörk choklad med hallon *mums* En kylskåpsmagnet med ett citat på, ett bokmärke från BookMooch och en påse nötter fanns också i paketet. Dessutom skrev min hemlige bokvän att i paketet finns minst en ledtråd till vem hon eller han kan vara. Det låter spännande, jag har faktiskt inte mer än skummat igenom listan med deltagare i Pocket-utbytena, men nu ska jag faktiskt ta och kolla lite noggrannare. Tack så väldigt mycket för paketet, det var väldigt genomtänkt och innehållet passar mig mycket bra.