Pocket & Pyssel – Bonuspaket

Idag låg det två paket i brevlådan. Dels Pocket & Prassel som jag skriver om i ett eget inlägg och dels ett bonuspaket till Pocket & Pyssel. Men det hade du absolut inte behövt, min hemliga bokvän. Men jag blev jätteglad. I paketet låg det ett otroligt härligt petrolgrönt ekologiskt ullgarn från Marks & Kattens. Jag som tänker mycket på miljö och gärna handlar ekologiskt har faktiskt inte gjort det ännu när det gäller garn. Ull är en stor favorit och färgen var underbar så det här garnet känns otroligt lyxigt! Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska göra med det, men det är ett kärt nöje att fundera över 🙂 I paketet låg också en godisklubba, en ekologisk sådan (visste inte ens att det fanns) och ekologisk vegankorv! Ska bli spännande att testa! Jag är verkligen nöjd med detta genomtänkta paket, tack så jättemycket!!!