Pocket & Trix – andra paketet

Jag har varit bortrest några dagar under påsklovet och nu när jag kom tillbaka var hela postlådan fylld med post. Grannen hade gått över och stoppat ner allt i en Ica-kasse och hängt på dörren för att brevlådan var helt översvämmad 🙂 Bland annat fanns det ett härligt Pocket & Trix-paket som väntade på mig!

Jag älskar verkligen min hemliga bokväns genomtänkta paket, att hon gör teman av dem. Så här står det på kortet som följde med i paketet: ”Hej! Förra månaden blickade vi utåt och försökte göra något för världen. Nu tar vi hand om oss själva, ta tag i en familjemedlem, eller en nära vän och ha en spa-dag hemma. Din hemliga bokvän”.

Paketet innehöll boken ”Massage på 10 minuter”, en god chokladkaka och massor av härliga ansiktsmasker och hårinpackningar.

Min hemliga bokvän vet verkligen hur man muntrar upp en stressad småbarnsmamma och egenföretagare 😉 Tack!