Rensa i röran 1

Ulrika Gabriel inspiratör satsar på en ny Rensa i röran utmaning med start idag, 4 januari. Jag var med förra året och tänker vara med även igår. Du kan läsa mer om vad utmaningen går ut på i länken (det är inte försent att anmäla sig), men kortfattat går det ut på att man ska rensa en stor eller liten yta i sitt hem varje vecka och redovisa resultatet på sin blogg för att andra ska kunna inspireras. På Ulrika Gabriels blogg finns en länklista till alla som är med i utmaningen. Förra året lyckades jag rensa undan en hel del, så det ska bli spännande att se årets resultat.

Denna vecka börjar jag enkelt. Jag har haft en pappkasse i klädkammaren där jag har slängt i lite böcker, barnkläder m.m. som jag tänkt lägga upp på Tradera nu efter jul. Veckans Rensa i röran blev således att ta tag i den pappkassen, fotografera allt och lägga ut det som auktioner på Tradera.

Här är min auktionslista för den som blir nyfiken.