Rensa i röran – Utmaningen – vecka 10

Jag har haft en stor låda (flyttkartong) där jag lagt ner saker som jag tänkt lägga ut på Tradera eller sälja på loppis. Men det har kännts jobbigt att ta tag i att faktiskt fota och lägga ut auktionerna. Men i utmaningen för vecka 10 i projekt Rensa i röran har jag äntligen tagit itu med det. Nu finns det barnkläder, böcker och annat att fynda bland mina auktioner på Tradera. Eftersom det var sportlov förra veckan så var dottern hemma. Därför tog jag lite varje dag eftersom det var så himla mycket att lägga ut. Jag har redan fått sålt en hel del och de första auktionerna gick ut igår.

Kolla gärna igenom mina auktioner och bjud om det är något som faller dig i smaken:
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=120254&listtype=0

Utmaningen för vecka 11 består av att rensa och fixa i tvättstugan.