Rensa i röran – Utmaningen – vecka 11

Till Rensa i röran – Utmaningen för vecka 11 valde jag att gå igenom tvättstugan. Den är inte helt färdig som vi vill ha den ännu. Vi vill bland annat ha ett förvaringssystem för saker som går till återvinningen (plast, metall, glas, papper osv), men vi har inte hittat något vi vill ha ännu. Men det kommer väl. I veckan så rensade jag i backarna vi har på hyllorna. En innehåller elprylar (kablar, kontakter, skarvsladdar). En innehåller glödlampor och batterier. Den tredje innehåller städsaker. Sedan finns det förvaring för blöjor, tvättlappar osv eftersom vi har en skötbädd ovanpå tvättmaskinen. Jag har sorterat, rensat, inventerat och varit iväg med en hel del till återvinningen. Resultatet ser ni här bredvid.

Nästa veckas utmaning: byrån där jag har mina underkläder!