Pocket & Trix – första paketet

Idag kom äntligen mitt första paket i Pocket & Trix! Det vr väl värt att vänta på! Ett otroligt genomtänkt paket med ett tema. Först och främst var det ett handskrivet kort där det stod: ”Paketet får påminna om all orättvisa som finns i världen och om de som försöker förändra den.” Boken jag fick var Andras ungar av Torey Hayden. En bok jag ville ha och som fanns på min önskelista. Torey Hayden är barnpsykolog i USA och jobbar med specialundervisning för barn med olika psykiska störningar. Hon har skrivit ett antal böcker som skildrar hennes erfarenheter med barnen och jag har läst de flesta för många många år sedan. Jag längtar efter att få läsa om dem och därför vill jag samla på mig dem. I paketet fanns även rättvisemärkt te och choklad. Teet har smak av kanel, ingefära och kryddnejlika. Det låter gott! Chokladen låg i en jättefin plåtask. Dessutom fick jag ett söt liten giraff som jag antar att man kan använda som tesked för att röra om i teet eller för att ta marmelad och liknande med.