Rensa i röran – vecka 2

Denna vecka har jag gått igenom sex stycken lådor som innehåller tyger, garner, gardiner och dukar. Jag har rensat ganska hårt, jag köper sällan nya textilier så de här har följt med mig ett bra tag nu – dags att göra plats för nytt. Kvar blev en låda med tyger, en låda med garner, en låda med juldukar & julgardiner och en låda med gardiner och dukar. Och dessa fyra lådor är inte fyllda på långa vägar. Dessutom blev två av lådorna helt tomma. Istället har jag en stor hög som ska ut på Tradera eller ges bort.

     

Nästa vecka ska jag ta itu med ett stort projekt – klädkammaren…

2 thoughts on “Rensa i röran – vecka 2

 1. Vilken härlig utrensning!
  Mitt projekt denna veckan är på en trappavsats i vårt hus.
  Jag har tittat på fotot jag lagt upp i bloggen, och utefter det fixat och möblerat om (i tankarna…) Jättefint blev det =)
  Men idag har istället jag och dottern gått igenom alla hennes kläder och MASSOR åkte ut, ändå finns det kvar så hon klarar sig (ärver galet mycket kläder, så nu var det skönt att rensa så det blev normala mängder kvar!)
  Fick även flyttat ut en del spel från hennes garderob, ut i vardagsrummet, så nu kanske de blir spelade oftare 🙂
  Och när vi ändå är i farten hoppas jag på att vi har energi imorgon till att rensa våra vinterkläder med.
  Härlig rensavecka!

Comments are closed.