Rensa i röran – vecka 6

Den här veckan har jag varit lika oinspirerad med Rensa i röran som jag varit förra veckan. Men idag fick jag faktiskt ett ryck. Har länge tänkt ta tag i min underklädeslåda, men tänkte vänta med det eftersom jag ska beställa lådförvaring från Ikea, så det blir lättare att hålla ordning. Därför fick det bli linneskåpet denna vecka. Där behövde det röjas. Till vänster finns en före-bild. Det har funnits en bra grundordning när vi flyttade in för 1½ år sedan, men vi har skaffat mer saker och fått lite för mycket saker för utrymmet, så det behövde lite bättre struktur. På slutet har vi mest bara lagt in saker där dem har gått in.

Efter-bild finns till höger. Har rensat ut en kasse med gamla udda och halvt utslitna handdukar som min pappa ska få ta för att ha i garaget. Dessutom har jag flyttat några hyllor för att fördela utrymmet i skåpet bättre. Jag tycker att det blev mycket bättre. Känns skönt att ha fått det gjort, för jag har haft det i medvetandet ett bra tag nu och varje gång jag har stoppat in ren tvätt eller tagit ur handdukar/sängkläder så har jag irriterat mig.
Nu funderar jag på vad jag ska ta för utmaning nästa vecka. Städskået kanske. Det ser fruktansvärt ut 🙂

One thought on “Rensa i röran – vecka 6

Comments are closed.