Rensa i röran – vecka 5

Sent omsider ska jag berätta om förra veckan i projektet Rensa i röran. Förra veckan satte jag igång med rensningar lite här och där. Det blev inget slutfört och till slut kändes det bara tråkigt. Jag drog igång en megarensning bland alla papper. Har haft två banankartonger med gamla kursböcker, pärmar och kompendier från skolan ute i förrådet. Har tagit in dem och börjat gå igenom. Rensar också i alla pärmar här inne. Men det tar tid och är tråkigt. Svårt att se något slut. Eftersom jag även har mycket att göra på jobbet så får det ta tid också. Det får vara ett pågående projekt helt enkelt.

Jag rensade också bland dotterns leksaker. Tog ingen efter-bild, men dock ett par före-bilder. Dottern har en leksakshörna i vårt vardagsrum än så länge. Hon har en leksakslåda (ärvd från min farfar), en bokhylla samt på motsatt vägg en spis, stolar och bord. I leksakslådan fanns lite av varje, även sådant som inte var leksaker. Jag har rensat och städat och sedan plockade vi ihop en hel kasse med leksaker som vi lade ute i förrådet. Vi brukar göra det med jämna mellanrum och efter ett tag kan man plocka in leksakerna igen och de känns som nya för barnen.