Skriv om och om igen

En av mina favoritsysselsättningar är att skriva – inte helt oväntat med tanke på mitt yrkesval kanske (frilansjournalist, författare, bloggare)… Därför måste jag lovprisa min nya favoritbok, Skriv om och om igen av Katarina Kuick och Ylva Karlsson (X-publishing). Det är en härlig inspirationsbok för alla unga som tycker om att skriva eller som skulle vilja skriva men inte har vågat börja ännu. Oavsett om man är en van skribent eller inte skrivit så mycket tidigare så kan man hitta en hel del matnyttigt i boken. Jag skulle tro att även vuxna med skrivardrömmar skulle få ut en hel del av boken, liksom svensklärare och ledare för skrivarkurser. Boken är helt fullproppad med tips och övningar. Dessutom finns några författarporträtt där Sveriges bästa och mest kända författare delar med sig av sina skrivtips. Skriv om och om igen är helt enkelt en oemotståndlig bok för alla som älskar att skriva.

One thought on “Skriv om och om igen

  1. Jag köpte boken för en tid sedan och jag älskar den. När min äldsta dotter var hemma under sommarlovet fick hon syn på den boken och hon blev helt lyrisk. Jag vet en sak hon ska få av mig när hon fyller år i november 🙂

Comments are closed.