Tävla om ekologiska leksaker

Ekokul har en tävling på sin blogg där man kan vinna en valfri ekologisk leksak. Som de flesta av mina läsare säkert vet så gillar vi ekologiska produkter, både när det gäller mat och barnsaker. Därför är det kul att se att utbudet ökar när det gäller även leksaker. De ekologiska leksakerna är inte så hemskt mycket dyrare och då är de dessutom bra både för miljö och människor. Jag ger hellre min dotter fem ekologiska leksaker än femtio vanliga. Just nu har hon både och, både vanliga leksaker och några ekologiska, men jag vill öka på antalet ekologiska, framförallt när det gäller babyleksaker, kramdjur och färgkritor.

Titta in hos Ekokul och tävla du med. Själv håller jag tummarna så de blir blå, för jag hoppas på att få vinna en ekologisk drake att ge bort till dottern i tvåårspresent när hon fyller i juni. Jag blev helt såld på draken. Titta under kramdjur för att hitta den.