Tävling: Vinn Boken om Pippi Långstrump

29696370_O_3För att fira att Pippi Långstrump fyller 70 år har jag en tävling i samarbete med förlaget Rabén & Sjögren där en lycklig vinnare kan vinna den första boken om Pippi, nämligen Boken om Pippi Långstrump, som nyligen har lanserats i en nyutgåva där man bland annat har färglagt originalillustrationerna. Boken är också delvis reviderad både av Astrid Lindgren själv och av hennes dotter Karin Nyman.

För att vinna vill jag att ni kommenterar detta inlägg, alternativt mejlar på barnboksbloggen@hotmail.com

I kommentaren eller mejlet vill jag att ni svarar på frågan:

Vilket är ditt bästa minne från Astrid Lindgrens böcker?

Glöm inte din e-postadress så jag kan få tag på dig om du vinner.

Tävlingen avslutas på söndag den 17 maj klockan 18.00.

5 thoughts on “Tävling: Vinn Boken om Pippi Långstrump

  1. Mitt bästa minne från Astrid Lindgrens böcker är sagostunderna hemma hos mormor. Jag älskade boken ”Kajsa kavat hjälper mormor”, och mormor läste alltid den för mig när jag sov över där!

  2. Jag hade de mesta sagor på skiva/band lästa av Astrid – Hoppa högst var min favorit och den lyssnade jag på varje kväll innan jag skulle somna!

  3. Filmerna med Pippi visades i en unga örnar matiné i Samdviken. Vi gick dit tillsammans alla ungar i kvarteret varje lördag för att se denna tidlösa klassiker till film svit. Många glädje stunder blev det.

Comments are closed.