Tävling! Vinn Paketlandet!

Jag har fått möjlighet att tävla ut ett exemplar av den härliga boken Paketlandet som vänder sig till barn mellan 6-9 år. Såhär beskriver förlaget boken:

PaketlandetKabrak, plingeling, fjong! Så låter det när brevbäraren Petra Perssons cykel välter ner i diket, precis utanför skolgården. Det är egentligen inget ovanligt, det händer ganska ofta. Petra tycker nämligen inte om barn hon är livrädd för dem! Därför blundar hon när hon cyklar förbi just den här skolan. Det brukar sluta med att hon tappar balansen och sen får kräla runt i diket och samla ihop alla brev och paket innan hon kan cykla iväg igen.

Fast en dag händer något som är ovanligt. Petra missar att få med sig ett viktigt paket som hon tappar i diket utanför skolan, och Casper hittar det. Casper som går i tvåan och är just det, ett barn! Hur ska Petra få tillbaka sitt paket?

2017 debuterade skådespelerskan Cecilia Forss och illustratören Anna Ileby med boken Fislandet , som direkt hamnade på näthandelns topplistor. Nu är duon tillbaka med den fristående uppföljaren Paketlandet en lika varm och skruvad berättelse som lär få det mest läsovilliga barn att vilja sträckläsa!

Om du vill vara med och tävla om ett ex av Paketlandet vill jag att du kommenterar detta inlägg och skriver vilken din bästa julbok är.

Sista dag för att tävla är fredag 14/12 kl 21:00.

2 thoughts on “Tävling! Vinn Paketlandet!

Comments are closed.