Tematrio: Olästa klassiker

Veckans tema i Lyrans tematrio är olästa klassiker:

Berätta om tre klassiker du inte läst, men är nyfiken på!

1. Den hemliga trädgården av Frances Hodgson-Brunett. Jag har hört så mycket gott om den och dessutom finns det tydligen referenser från den i många böcker, så jag misstänker att jag verkligen har missat något eftersom jag inte har läst den.

2. Jerusalem av Selma Lagerlöf. Självklart har jag hört talas om den tidigare, men det var framförallt efter ett tidigare tema i Bokbloggsjerkan som jag blev sugen på att läsa den.

3. Jag har varken läst Jane Eyre, Stolthet och fördom eller Förnuft och känsla. Det känns som att det är en hel genre jag har missat här och därför skulle jag gärna vilja läsa dem. Framförallt är jag nyfiken på Jane Eyre.

 

One thought on “Tematrio: Olästa klassiker

  1. Jane Eyre är den enda jag läst här, tror jag (är lite osäker på Den hemliga trädgården) och jag kan nog vara den enda i världen som inte gillar den 🙂

Comments are closed.