Top Ten Tuesday

toptentuesday2

Veckans tema i Top Ten Tuesday var roligt: 10 Wishes I’d Ask The Book Genie To Grant Me.

Vi får alltså önska fritt vilka bokrelaterade drömmar som vi önskar skulle bli uppfyllda. Här är mina, men jag kunde inte bara hålla mig till 10 🙂

 1. Mer lästid (viktigast av allt, jag har såååå många olästa böcker som jag längtar efter att få läsa)
 2. Fler bokhyllor (vilken boknörd behöver inte det…)
 3. Möjlighet att åka på Bokmässan 2016 (jag har ju aldrig varit på Bokmässan)
 4. Möjlighet att åka på Crimetime Gotland (det lät som ett underbart koncept med tanke på att jag älskar svenska deckare)
 5. Mer tid att lägga på bloggen (jag har många oskrivna recensioner som väntar, men också många idéer som jag gärna skulle vilja förverkliga)
 6. En egen läshörna med skön fåtölj och en varm gosig filt, samt bra läsbelysning
 7. Att biblioteket där jag extrajobbar öppnar snart så jag får börja jobba igen (stängt för sanering pga mordbrand)
 8. Att jag blir klar med min bibliotekarieutbildning och får jobb som skolbibliotekarie
 9. Att jag får tid och möjlighet att äntligen skriva den barnbok som jag så länge drömt om (skulle så gärna gå en skrivarkurs någon termin och bara fokusera på skrivandet)
 10. Fler läsintresserade vänner (en dröm vore att ha vänner att diskutera böcker och läsning med, helst IRL men också över nätet, jag skulle också vilja gå med i en bokcirkel, men tyvärr är utbudet skralt där jag bor)
 11. Att det arrangeras fler bokrelaterade arrangemang ute i landet (det vore så roligt att få besöka exempelvis Barnboksfrukost som jag brukar få mejl om då och då, men det mesta händer ju tyvärr i Stockholm)
 12. Mer gemenskap mellan bokbloggare. Utmaningar som Tematrio och Kvinnoalfabetet är ju jättekul, jag skulle vilja ha mer sånt. Jag saknar också Bokbloggsjerkan och de hemliga bokbyten som arrangerades av En bok om dagen för några år sedan. Jag skulle vilja ha en nätbokcirkel om barn- och ungdomsböcker.
 13. Mer lästid, ännu mer lästid, helst obegränsad lästid!!!

 

 

3 thoughts on “Top Ten Tuesday

Comments are closed.