Världens sämsta fotbollslag och andra förlorare

Världens sämsta fotbollslag : och andra fantastiska förlorare

Världens sämsta fotbollslag och andra förlorare är en samling berättelser om de som de inte gick så bra för, eller i alla fall gick det inte som de tänkt sig. Här kan man läsa om fotbollslaget som var så uselt att det hamnade i Guinness rekordbok, om superhjälten som var förr rädd för att jaga skurkar, om mannen som vann över en haj men förlorade jobbet, om världens kanske längsta macka, om den ofrivillige mördaren och många fler. Människor som misslyckats och gjort bort sig, men som kanske kan räknas som ett slags vinnare ändå.

Detta är en lättläst bok fylld med 17 sanna historier som både är humoristiska, spännande och fascinerande. En bok att läsa en berättelse här och där eller hela på en gång. Perfekt för vetgiriga, nyfikna läsare i lågstadie- eller mellanstadieåldern som kommit en bit med sin läsning. Texten är stor med mycket luft på sidorna, men tyvärr saknas illustrationer. Därför skulle boken också passa perfekt som högläsningsbok, gärna i en klass där man kan prata om texten efteråt.

Världens sämsta fotbollslag och andra förlorare är skriven av Andreas Palmaer och utgiven av Alfabeta förlag. Den finns att låna på biblioteket eller att köpa på Adlibris eller på Bokus.