Veckans bokbloggsfråga – Vecka 12

Veckans bokbloggsfragaJag har fortfarande väldigt ont om lästid. Den tid jag har över för läsning går just nu helt och hållet till läsning av kurslitteratur. Samtidigt har jag en jättelång lista på böcker som jag gärna vill läsa. Det släpps mycket spännande nu under våren, men det är ju inte heller bara boknyheter som är intressant, utan det finns allt ifrån klassiker till hyllvärmare på min vill-läsa-lista. Min egen vill-läsa-lista består alltså av en salig blandning, därför är jag i denna Veckas bokbloggsfråga nyfiken på hur ni får inspiration till ert läsande.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga:

Hur hittar du inspiration till ditt läsande? Vart får du tips på böcker som du vill läsa (bokbloggar, boktips i tidningar, litteraturprogram på tv/radio/poddar, kompisar eller?) Hur ser din vill-läsa-lista ut? 

16 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 12

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: