Veckans bokbloggsfråga – Vecka 11

Veckans bokbloggsfragaDen här veckan blev jag inte bara en dag sen, utan flera dagar sen… Jag har precis börjat på ett nytt jobb och som ni alla säkert vet så är det alltid mycket nytt man ska lära sig och sätta sig in i, man träffar massor av olika personer och ofta är man rätt trött den första tiden.  Därför låter jag Veckans bokbloggsfråga handla om just jobb och sysselsättning.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga:

Den här veckan är jag intresserad av dig som person bakom bokbloggen. Vad jobbar du med eller pluggar till? Är böcker, läsande och skrivande en del av din jobbvardag också, eller är det bara ett fritidsintresse? Trivs du med ditt jobb eller drömmer du om att jobba med något helt annat, i så fall vad? 

21 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 11

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: