Veckans bokbloggsfråga – Vecka 13

Det här med skrivande och läsande hänger ju ofta, men inte alltid, ihop. Många av de som gillar att läsa kanske har egna författardrömmar. Har ni också det? Jag tänkte att vi skulle utforska det i denna veckas bokbloggsfråga. Svara gärna även om du absolut inte har några författardrömmar, fantisera kan man ju göra ändå 🙂

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Har du någon fråga du vill att jag ska ställa i Veckans bokbloggsfråga framöver får du gärna kommentera eller mejla mig på barnboksbloggen@hotmail.com.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga

Om du skulle skriva en bok, vad skulle den då handla om? Barn-, ungdoms- eller vuxenbok? Skönlitterär eller faktabok? Och vilken genre? 

4 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 13

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: