Veckans bokbloggsfråga – Vecka 17

Veckans bokbloggsfragaDet börjar bli dags för mig att rensa bland mina böcker, något jag gör några gånger om året. Men faktum är att jag inte längre har lika många böcker att rensa bland, eftersom jag inte längre har samma behov av att äga alla böcker jag läser. I denna Veckans bokbloggsfråga undrar jag hur det är för er med ägandet av böcker.

 

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga:

Hur viktigt är det för dig att äga dina böcker? Köper du alla böcker du läser eller lånar du hellre? När det gäller de böcker som du vill äga, är det då viktigt för dig att ha samtliga böcker i en serie och att ha dem i samma format (pocket/inbunden, samma utgåva osv)?

26 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 17

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: