Veckans bokbloggsfråga – Vecka 28

Veckans bokbloggsfragaI mitt högläsningsprojekt här på bloggen så skrev jag idag om vad som utmärker en riktigt bra högläsningsbok. Jag har funderat en del på det, vad som egentligen gör att en bok passar bra som högläsningsbok, medan en annan inte alls gör det. Därför vill jag ha era tips på detta i denna Veckans bokbloggsfråga.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga:

Vad tycker du utmärker en riktigt bra högläsningsbok? Vilka ingredienser måste finnas där för att du ska vilja läsa boken högt och dela med dig av dess innehåll. Och tvärtom, vad är det som gör att en bok inte passar för högläsning tycker du? 

%d bloggare gillar detta: