Veckans bokbloggsfråga – Vecka 30

Veckans bokbloggsfragaJag håller på att städa mitt arbetsrum inför föräldraledigheten. Där finns också mitt ”bibliotek” och när jag nu håller på att gå igenom och strukturera där inne kom jag att tänka på det här med samlingar, så det får inspirera Veckans bokbloggsfråga.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga:

Samlar du på en viss sorts böcker, kanske en viss serie, böcker från en viss författare eller olika utgåvor av en och samma bok? Samlar du på något annat bokrelaterat, så som bokmärken eller autografer från författare? Eller kanske samlar du på något helt annat som inte alls är bokrelaterat? Denna vecka vore det roligt om du berättar om dina samlingar och visa gärna också bilder. 

%d bloggare gillar detta: