Veckans bokbloggsfråga – Vecka 5

Veckans bokbloggsfråga är tillbaka och jag har även startat en ny bokbloggsutmaning som heter Barnboksfemman. De senaste veckorna har jag haft ett par tävlingar och denna månad har jag tema lättläst i bloggen. Jag har alltså lagt ner betydligt mer tid än vanligt och jag hoppas att det har varit lockande och läsvärt för såväl gamla som nya läsare. Men något jag har funderat över under tiden är just det där med att nå ut. Hur gör man för att nå ut med sina bokbloggsaktiviteter och utmaningar? Det har jag grubblat över de senaste veckorna och därmed får det bli temat för Veckans bokbloggsfråga.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga

Hur gör du för att marknadsföra och nå ut med din blogg? Hur tipsar du när du ordnar något extra på din blogg, t ex utmaning, tema eller tävling? Hur försöker du få nya läsare? 

5 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 5

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: