Veckans bokbloggsfråga – Vecka 51

Veckans bokbloggsfragaVeckans bokbloggsfråga är min egen variant av den trevliga och saknade Bokbloggsjerkan. Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Den kommande veckan blir intensiv för mig. Jag har mycket i skolan samtidigt som jag ska jobba några pass på mitt extrajobb i biblioteket och dessutom är det ju jul snart med allt vad det innebär. Därför handlar det om tid i Veckans bokbloggsfråga:Hur mycket tid lägger du ner på bloggen och på din läsning per vecka? Känns det som att det är lagom eller skulle du velat att bokbloggandet tog mer eller mindre tid än i dagsläget? Finns det något du skulle vilja göra med bloggen som det inte finns tid till i dagsläget? 

18 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 51

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: