Bamba-påsen

20150615_084102

För någon månad sedan deltog jag i en tävling där man som bloggare kunde vinna en goodiebag från Bamba, fylld med massor av barnprylar från olika företag. Jag fick beskedet om att jag var en av de lyckliga vinnarna och nu har jag fått hem min Bamba-påse. Den var otroligt innehållsrik, eller vad sägs om:

En mjuk och prasslig pekbok med Pingu.
Minimyra från Brio.
Ansiktskräm och nyckelring från Sophie le Giraffe.
Snuttefilt med napphållare från Teddykompaniet.
Kuddöverdrag som ser ut som en björn från Vi föräldrar.
Simglasögon med uv-skydd från Swimpy.
Trollfärg till badet.
Resväska från Bamse.
Pysselsaker med glitter.
Grodspel.

Goodiebagen innehöll totalt produkter för över 900 kronor och det var en bra blandning av barnprylar för olika åldrar. Jag som har tre barn mellan 2 och 8 år uppskattar att det inte bara fanns prylar för de minsta, utan att det faktiskt fanns saker för alla barnen i kassen. Jag kan dock tänka mig att familjer med ännu äldre barn än min äldsta kanske blir besviken, det skulle ha funnits några saker även för äldre barn.

Favoriterna i vår familj blev Bamseväskan och Briomyran. Klassiska och omtyckta produkter som håller i många år. Jag tyckte också mycket om snuttefilten även om mina barn tyvärr har blivit för stora för sådana.

Det här var den allra första Bamba-påsen som delades ut och detta är startskottet för ett samarbete mellan Bamba.se och olika barn- och föräldrabloggar. Det ska bli spännande att se hur detta samarbete kommer att yttra sig i framtiden och jag vet redan nu att jag kommer att hålla utkik på Bamba i framtiden.

Bamba-påsen skickades inte hem automatiskt efter att man vunnit utan man var tvungen att klicka hem den från deras hemsida precis som vilken beställning som helst. Den var dock gratis, vilket även gällde frakten. Det var ett smart drag eftersom det gjorde att man samtidigt kunde passa på att kika igenom deras utbud och man fick också passa på att beställa fler saker om man ville, men det var inget måste. Men eftersom min äldsta dotter precis skulle fylla 8 så valde jag att beställa några presenter till henne. Det var första gången jag handlade där, men jag kan rekommendera Bamba. De har ett stort utbud och snabb leveranstid. Jag var ute i sista minuten med min beställning, så jag var lite orolig att jag inte skulle hinna få hem varorna, men faktum var att jag fick hem dem med lite marginal till och med.