Dansfabriken

Dansfabriken är en serie böcker som handlar om kärlek, vänskap och dans. Böckerna handlar om fyra ungdomar med olika bakgrund som möts på Dansfabriken. Blod, svett och tårar krävs för att lyckas med dansen, men under tiden uppstår också ljuv kärlek och stark vänskap. Det är Rafael, Marko, Melina och Therese som står i centrum i de här böckerna. De har olika bakgrund och olika liv, men alla brinner för streetdance. Flera gånger i veckan träffas de på Dansfabriken och kämpar med koreografier och steg. Vi får följa dem medan de sliter med dansen, men också utanför dansskolan där de lever typiska tonårsliv.

Böckerna är skrivna av Eva Susso som hade en stor framgång med boken Hemligheter och pinsamheter, en bok som länge stått oläst i min bokhylla men som jag inom en snar framtid kommer att ge en chans. Hittils finns tre böcker i serien Dansfabriken: Street, Break och Funk.

One thought on “Dansfabriken

  1. kan det inte bli en film SNÄÄÄLLLAAA jag älskar dansfabriken dom böckerna är bäst , jag har en fråga heter melina melina på riktigt och marko marko på riktigt och rafael rafael och terese terese på riktigt. snälla jag vill att det ska bli en film det vill nog många med ! SNÄLLA meddela eva susso detta i fall du också är ett fan av böckerna kram linda 🙂

Comments are closed.